A Budakeszi Kalandpark Budapest határán, a budakeszi völgyben található. Szépjuhászné vasútállomástól a 22-es buszcsaláddal javasoljuk megközelítését.

A kalandpark a Budakeszi Vadaspark területén található. A kalandpark gyönyörű erdei környezetben 6 különféle nehézségű pályával (gyakorló pálya, gyerek pálya, felnőtt pálya, haladó pálya, extrém pálya, csúszó pálya) várja a magasságot, izgalmakat kedvelő adrenalinfüggő kalandorokat és persze a családok fiatalabb tagjait is. 60 állomásos, komplex akadálypályákon minden korosztály megtalálhatja magának a kihívást. A hidak, függő- és csúszópályák kialakítása garantáltan emlékezetes szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A kalandpark megközelítése

A kalandpark Szépjuhászné vasútállomástól a BKK 22-es, 22A vagy 222-es járataival közelíthető meg, a Szanatórium utca (Vadaspark) megállónál kell leszállni.

A Budakeszi Vadasparkhoz vezető út mellett található a Szilfa-tisztás, amely szintén kedvelt kirándulóhely. Számos erdei sétaút kiindulópontja található itt. Gyakran rendeznek a réten erdei sportversenyeket. A tisztáson erdei játszóteret építettek.

Fotók: Budakeszi Vadaspark