A Gyermekvasúton egyaránt bérelhető különkocsi, illetve különvonat is.

Születésnapi és egyéb célú különkocsik

A menetrendszerinti forgalomból ismert hagyományos berendezésű kocsikon kívül úgynevezett szalonkocsik is bérelhetők. A szalonkocsik utasterét a megrendelő rendezheti be, mely így alkalmassá tehető családi események (pl.: szülinap), céges események (pl.: prezentáció, vagy meeting) számára egyaránt. Fontos tudnivaló, hogy a rendezvények, mint például egy szülinapi zsúr során a Gyermekvasút a rendezvény megszervezését nem vállalja, csupán a helyszínt és annak alapvető berendezéseit (székek, asztalok, bizonyos esetekben: aggregátor, hűtő, mikrohullámú sütő) biztosítja.

A bérlés menete általában

Különkocsi bérlésre az aktuális forgalmi és műszaki viszonyoknak megfelelően van lehetőség. Az érdeklődők igényei alapján a Gyermekvasút egyedi árajánlatot ad. Árajánlatot kérni személyesen van lehetőség Hűvösvölgyben, illetve telefonon, ehhez visszahívást kérni az oldal alján lévő űrlappal lehet. Az árajánlatot az előleg befizetését követően tekintjük elfogadottnak. Előlegfizetésre kizárólag készpénzben van lehetőség Hűvösvölgyben (üzemidőben, vagy azon kívül előre egyeztetett időpontban).

A különkocsit a bérlés megkezdése előtti fél órában Hűvösvölgyben bocsátjuk a megrendelő rendelkezésére (a bérlés hátralékát készpénzben való kifizetését követően). A bérleti díj tartalmazza a kocsi Széchenyihegy állomásig történő közlekedtetését egy menetrendszerinti vonattal, igény szerint ott történő félreállítását, majd a visszafuvarozást Hűvösvölgybe egy másik menetrendszerinti vonattal.

Különvonat bérlése

Nagyobb létszámú, vagy egyedi igényű rendezvényekhez lehetőség van különvonat bérlésére is. Különvonat bérlésére a nap bármely időszakában lehetőség van, üzemidőn kívül is. A különvonat megrendelője az aktuális műszaki körülményeknek megfelelően maga határozhatja meg a vonat összeállítását.

Árajánlat kérése

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot árajánlat kéréséhez. Különösen ügyeljen telefonszáma helyességére, ugyanis ezen vesszük majd fel önnel a kapcsolatot. Az itt megküldött személyes adatokat kizárólag a különkocsi bérléssel kapcsolatos ügyintézésre használjuk fel. Részletek adatvédelmi tájékoztatónkban.