Lépjen velünk kapcsolatba!

Az itt található elérhetőségek segítségére lesznek a kapcsolatfelvétel során speciális esetekben is, meggyorsítva ezzel a kommunikáció menetét.

Bármikor azonnali válaszokat kaphat tőlünk Messengeren. Chatbotunkat használva rögtön segítünk elnavigálni az ön által keresett információig. Ha a chatbot az ön által választott témában nem tudja megválaszolni kérdéseit felkínálja az egyedi üzenet írásának lehetőségét.
Messenger: @gyermekvasut
Mindennap 9 és 17 óra között érhető el telefonon Hűvösvölgy állomásfőnöke. Forgalmasabb időpontokban nem tudjuk fogadni hívását. Javasoljuk, először messenger chatbotunkon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, csak olyan ügyben keressen minket telefonon, melyet chatbotunk javasol.
Szám megjelenítése
Tárcsázás

Hűvösvölgy

Részletek az állomásról

Hárshegy

Részletek az állomásról

Szépjuhászné

Részletek az állomásról

Jánoshegy

Részletek az állomásról

Virágvölgy

Részletek az állomásról

Csillebérc

Részletek az állomásról

Normafa

Részletek a megállóról

Széchenyihegy

Részletek az állomásról

Egyéb tematikus elérhetőségek

Növényhatározás a laborkocsiban
Erdőismereti foglalkozás
Születésnap az egyik szalonkocsiban
Különkocsi bérlés
Osztálykirándulás
Osztálykirándulás

Gyermekvasutasokért Alapítvány

A Gyermekvasutasokért Alapítvány a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút mellett működő, a gyermekvasutasok közösségének érdekében tevékenykedő közhasznú alapítvány.

Gyermekvasutasokért Alapítvány közhasznú alapítványként működik. Köszönettel fogadja a pályázatokon elnyert forrásai kiegészítéseként érkező adományokat, valamint a személyi jövedelemadóból évente felajánlható 1%-os támogatást.

Adószám: 18075144-2-42

Az alapítvány elérhetőségei
Téli túra

Sajtóengedély

Örömmel fogadjuk a vasutunk iránt érdeklődő stábokat. A vasútállomásokon az utasforgalom számára megnyitott területen a magáncélú fotózáshoz nem kell külön engedély abban az esetben, ha a felvétel-készítés a vasúti technológiára vagy a felvételkészítőre biztonsági kockázatot nem jelent. Ebben az esetben csak a felvételen szereplő személyek személyes adatainak védelmére vonatkozó jogszabályokat kell betartani.

Minden egyéb esetben szükséges a Gyermekvasút és a MÁV Kommunikációs Igazgatóságának írásos engedélye. A Gyermekvasúttól engedély minden esetben emailben igényelhető. A MÁV Kommunikációs igazgatóságát az alábbi gombok segítségével érheti el:

A Gyermekvasút sajtócíme
Magán célú fotózási engedély
Sajtóengedély
Üzleti célú filmforgatás engedély

Egyéb hivatalos ügyek

Egyéb hivatalos ügyekben, panasztétel esetén emailben kereshet minket, melyre 30 munkanapon belül válaszolunk. Felhívjuk figyelmét, hogy ezen az email címen nem áll módunkban általános utazási tájékoztatást adni, ilyen céllal messengeren állunk rendelkezésére.

Az email cím megjelenítése

Legyél Te is gyermekvasutas!

A Gyermekvasúton általános iskolás gyermekek teljesítenek szolgálatot a vonatokon és az állomásokon is. Ha 4., 5., vagy 6. osztályba jársz és te is jelentkezhetsz közel 500 fős csapatunkba. Tanfolyamaink február és október első szombati napján indulnak.

JELENTKEZZ, HA…

Jelentkezz most!
Legyél Te is gyermekvasutas!