Október elejétől november közepéig pályakarbantartás miatt többször változik a budapesti Gyermekvasút menetrendje, néhány napig pedig majd a teljes vonalon is szünetel a forgalom. Az őszi kirándulószezonban a korlátozások a hétvégi közlekedést nem érintik.
Due to maintence work trains runs on a shorten way on weekdays in this autumn.

A karbantartási munkálatok első szakaszában október 1-jétől 4-ig a vonatok csak a vonal felső szakaszán közlekednek. Ebben az időszakban az alsó végállomás Szépjuhászné állomás lesz, mely a Széll Kálmán térről a 22-es, 22A és 222-es busszal érhető el.
From 1st to 4th of October trains run only between Széchenyihegy and Szépjuhászné station.
Október 15-től 18-ig Hűvösvölgy és Virágvölgy között járnak majd a vonatok. Virágvölgy állomás az Anna-rét és a Normafa-lejtő közelében található, a Széll Kálmán térről induló 21-es és 21A busz normafai megállójától kényelmes sétával közelíthető meg.
From 15th to 18th October trains run only from Hűvösvölgy to Virágvölgy station.
November 4-től 8-ig és 11-től 15-ig a teljes vonalon szünetel a forgalom.
Out of service on every WEEKDAYS from 4th to 15th of November.

A Libegő október 14-18. között, a Fogaskerekű október 16-tól november végéig nem közlekedik.
Chairlift is out of service between 14th to 18th October. The cogwheel-railway is out of service from 16th October until the end of November.

Munkavonat Szépjuhászné állomáson

Munkavonat Szépjuhászné állomáson


 

Az őszi kirándulóforgalom miatt hétvégenként mindig a teljes vonalon lehet utazni a kisvonatokkal, októberben minden szombaton és vasárnap nosztalgiavonatok is indulnak. Az őszi iskolai szünetben nem lesznek korlátozások, mindennap Hűvösvölgy és Széchenyihegy között járnak a vonatok.
Please remember: From the beginning of September until the end of April there is no train service on Mondays, which are workdays. In October nostalgic trains operates every weekend on the whole line.


 

MENTREND / DEPARTURES