A fogaskerekű vonalán lévő vágányzár ideje alatt a Gyermekvasút felső szakasza (Széchenyihegy térsége) átszállás nélkül a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar felől a 21 és 21A jelű busszal érhető el. A városba visszajutáshoz javasoljuk utasainknak, hogy már a Gyermekvasút Normafa megállóhelyén szálljanak át a Széll Kálmán tér felé közlekedő 21 vagy 21A buszjáratra.

According to BKK’s information, the chairlift is out of order until 12 April and the Cogwheel railway is replaced by buses until 17 April. BKK’s work does not affect the schedule of Children’s Railway, Budapest.

Karbantartási munkák miatt a Libegő április 12-ig, míg a 60-as villamos (fogaskerekű) nem közlekedik április 17-ig. A Széchenyi-hegy, Gyermekvasúttól a Svábhegyig (a 21-es autóbusz Csillebérc irányú megállójáig) a 60-as jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, mely a Művész út nevű megállóhelyet csak a Széchenyi-hegy felé érinti. A Svábhegy és a Széll Kálmán tér között a 21-es és 21A, a Svábhegy és a Királyhágó tér között a 212-es autóbuszok járnak.
Kerékpár a pótlóbuszokon nem szállítható; a 212-es járaton munkanapokon csak a fent említett szakaszon, míg hétvégén a teljes vonalon lehetséges.

Részletek: https://bkk.hu/bkk_info/

A Fogaskerekű Vasút Svábhegy állomása

A Fogaskerekű Vasút Svábhegy állomása