2017. május 28-án vasárnap rendkívül sikeres gyermeknapi programot kínáltunk látogatóink számára.

Gyermeknapi rendezvényünk támogatóival és résztvevőivel Hűvösvölgyben, az állomás előtti téren vártuk a gyerekeket és őket elkísérő felnőtteket.

Kovácsovics Fruzsina idén is nagyszerűen szórakoztatta a gyerekeket

Kovácsovics Fruzsina idén is nagyszerűen szórakoztatta a gyerekeket

Az itt felállított színpadon egymást érték a fellépők. A teljesség igénye nélkül: Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Fedor Kyra, az Apacuka zenekar, Kovácsovics Fruzsina, Animal Cannibals adott koncertet. Köztük bohócok, bűvészek és tánccsoport szórakoztatta a közönséget.

Együtt énekeltek és táncoltak - az Apacuka Zenekar idén is elhozta ismert dalait Hűvösvölgybe

Együtt énekeltek és táncoltak – az Apacuka Zenekar idén is elhozta ismert dalait Hűvösvölgybe

Hűvösvölgy állomás peronján ez alkalommal is felállítottuk a rövidke hajtánypályát, ahol a kézi hajtányt lehetett kipróbálni.

Az Animal Cannibals és új rajongójuk Pom-Bär

Az Animal Cannibals és új rajongójuk Pom-Bär

A Piatnik játékstandot állított. A gyerekek egy óriási játékfigurával fotózkodhattak, vagy számtalan társasjátékkal játszhattak.

A II. kerületi Tűzoltóparancsnokság egy igazi tűzoltóautót hozott a gyermeknapra. A jármű kívül-belül megtekinthető volt. Az érdeklődő gyerekek kérdéseire pedig készséggel válaszoltak a vele érkező katasztrófavédelmisek.

Az Élő Mini Világ Környezetvédelmi Alapítvány idén is elhozta ökobuszát. A Gyermekvasutasokért Alapítvány modellező szakköre vasútmodell-bemutatót tartott. Az állomás mellett ugrálóvár, a sátrakban arcfestés, kézműves foglalkozás, kvízjátékok, lufihajtogató bohócok várták a gyerekeket.

A rendezvény támogatóinak jóvoltából a gyermeknapon a tizennégy éven aluli gyerekek díjmentesen utazhattak a Gyermekvasút vonatain.A Gyermekvasút vonatai rendkívüli, sűrített menetrend szerint közlekedtek, melyre nagy szükség volt, hiszen ezen a napon a látogatószám meghaladta a 10.000 főt!

A program a Gyermekvasutasokért Alapítvány szervezésében került megrendezésre.

A rendezvény főtámogatója a MÁV Zrt.

mav_logo

Támogatóink:

PB_Logo2013
Sio logo
piatnik vienna