2012 januárjától elérhető a Gyermekvasút képtára.

A Gyermekvasút képtárának kezdőolala

A Gyermekvasút képtárának kezdőolala


A képtárban a Gyermekvasutat és a gyermekvasutasok életét bemutató fotók tekinthetők meg a vasút építésének kezdetétől egészen napjainkig.
A képtárban jelenleg 62 albumban összesen körülbelül 360 kép található. A keresést megkönnyítendő a képekhez kulcsszavakat is rendeltünk.
A közzétett képek a Creative Commons elvei alapján bárki által felhasználhatók. Publikálásukkal lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy akár a Gyermekvasút iránt érdeklődő nagyközönség, akár személyes blogok szerkesztői, akár a sajtó munkatársai jó minőségű és a kisvasutat sok szempontból bemutató fotókat érjenek el.
A képtár kialakítása 2011 szeptemberében kezdődött. Tartalmát folyamatosan bővítjük. Kérjük mindazokat, akiknek birtokában van a Gyermekvasúttal, illetve az egykori Úttörővasúttal kapcsolatos képanyag, ossza meg velünk! A tulajdonos rendelkezései alapján az átadott képeket vagy a nyilvános képtárba töltjük fel, vagy zárt archívumban őrizzük meg. Kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Gyermekvasút vezetőjével e-mailben az info@gyermekvasut.hu címen.

Kapcsolódó oldalak: